Hur man konfigurerar automatisk ändring av plats för VPN-servern

Du kan konfigurera vad programmet gör när du ändrar plats för VPN-servern om Kaspersky Premium är installerat och aktiverat på din dator.

För att konfigurera programmet så att det vidtar en åtgärd när du ändrar plast för VPN-servern:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Öppna programmets huvudfönster och klicka på knappen Meny.
  3. Välj InställningarWebbplatser.
  4. Klicka på knappen Inställningar.

Detta öppnar fönstret Regler för anslutning till webbplatser.

5. Välj den plats genom vilken du vill aktivera VPN för webbplatser i en specifik kategori.
  6. Välj den plats genom vilken du vill aktivera VPN för specifika webbplatser.
  7. I listan Om den aktuella platser skiljer sig från den angivna platsen anger du vad programmet måste göra om du växlar mellan webbplatser eller webbplatskategorier för vilka olika platser för VPN-servrarna är konfigurerade:
    • Byt inte plats. Om du växlar mellan webbplatser eller webbplatskategorier för vilka olika platser för VPN-servrarna är konfigurerade, ändrar inte programmet platsen.
    • Fråga. Programmet visar ett meddelande där du kan ange om du vill plats för VPN-servern.
    • Byt plats. Programmet ändrar platsen för VPN-servern i enlighet med den plats som anges för webbplatsen eller webbplatskategorin. Till exempel angav du att en säker anslutning måste upprättas genom en plats för VPN-servern för webbplatser i kategorin "Bankwebbplatser", men du angav en annan region eller stad för webbplatser i kategorin "Sociala nätverk". Om du har en säker anslutning aktiverad och du går från en webbplats i kategorin "Bankwebbplatser" till en webbplats i kategorin "Sociala nätverk", ändras plats för VPN-servern till den som angavs för kategorin "Sociala nätverk".